Mohocar Caravans

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eskampweg 33 , 7731 TA Ommen, Overijssel
Overijssels Vechtdal

E-mail

Over Mohocar Caravans

Van 1978 tot en met 2015 zijn we dealer van KIP caravans geweest, vanaf modeljaar 2016 zijn we servicepunt geworden. Met ingang van modeljaar 2015 zijn we dealer ook van Weinsberg caravans. Op ons buitenterrein en in de showroom vindt u een ruime sortering occasions, op de occasions boven de € 5.000,- geven wij 4 jaar garantie bij jaarlijks onderhoud.

In de kampeerwinkel hebben we diverse kampeerartikelen op voorraad, ook voor een luifel of tent kunt u bij ons terecht. Begin 2014 hebben we een voortenten-en luifellijn opgezet speciaal voor Kip caravans, wij kunnen voor elk type Kip caravan een luifel of tent leveren. Natuurlijk kun u ook bij ons terecht voor een tent of luifel van een ander merk.

In onze werkplaats doen we elk jaar talloze onderhoudsbeurten en reparaties aan alle merken caravans, vouwwagens en het kampeerdeel van een kampeerauto. Tevens zijn we een Achmea, Unive en Aveco gecertificeerd schadeherstelbedrijf, tevens herstellen we schades voor alle verzekeringsmaatschappijen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/MohocarBV/
Twitter: https://twitter.com/mohocar

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mohocar Caravans in Eskampweg 33, Ommen Overijssel 7731 TA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Ommen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ommen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ommen Overijssel, 7731 TA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3754385]