Pijkeren Bouw Ommen Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brink 31 , 7731 TD Ommen, Overijssel
Overijssels Vechtdal

E-mail

Over Pijkeren Bouw Ommen Van

VanPijkerenBouw Ommen is een degelijk familiebedrijf, gevestigd in Ommen. Als allround-bouwer zijn we veelzijdig in het uitvoeren van projecten met oog voor detail. Zo zijn wij een actieve partner in nieuwbouw, verbouw en onderhoud van zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Wij zijn sinds 1983 actief in het bouwen van uitdagende projecten. Deze jarenlange ervaring blijkt een goed fundament en schept vertrouwen bij de huidige opdrachtgevers.

Bouwbedrijf van Pijkeren Ommen is een bouwer die door een platte organisatiestructuur en grote betrokkenheid van de medewerkers in staat is tot het realiseren van aansprekende en toonaangevende projecten. De activiteiten bestaan uit het ontwerpen en realiseren van vrijstaande en 2/1 kap woningen en utiliteitswerken zoals kantoorpanden, bedrijfshallen, showrooms, scholen, kerken en agrarische bouw. Daarnaast vervullen wij een actieve rol in verbouw, onderhoud en restauratie werkzaamheden. Voor Bouwbedrijf van Pijkeren Ommen geldt: “afspraak is afspraak” en de mensen binnen het bedrijf waar deze afspraken mee worden gemaakt blijven de contactpersonen op kantoor en op de bouwplaats.

Wij stellen ons op als een kartrekkende, constructief meedenkende organisatie gericht op een toekomst waarin winst voor mens, milieu en maatschappij in balans is. De kartrekkende functie heeft tot doel de klant te ‘ontzorgen’. Door verantwoordelijkheid te nemen, te fungeren als een ‘spin in het bouw-web’ en door korte, eenduidige communicatielijnen maken wij dit mogelijk.

Door generaties lang bouwen staan de sleutelwoorden ervaring en kennis centraal. Een enthousiast team medewerkers, zet zich in om uw bouwwerk tot stand te brengen. Dit gaat door het combineren van moderne technieken met traditioneel vakmanschap. Of het nu gaat om een klein of groot bouwproject, eenvoudig of zeer complex.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/vanpijkerenbouw/

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pijkeren Bouw Ommen Van in Brink 31, Ommen Overijssel 7731 TD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vloeren diensten in Ommen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ommen Vloeren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ommen Overijssel, 7731 TD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3772242]