Rederij Peters partyschip en bedrijfsuitjes

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zwolseweg 4 , 7731 BC Ommen, Overijssel
Overijssels Vechtdal

E-mail

Over Rederij Peters partyschip en bedrijfsuitjes

Rederij Peters is een actief en groeiend familiebedrijf met 50 jaar ervaring. Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen van leuke dagjes uit voor groepen, maar ook voor de individuele toerist. Het Vechtdal Overijssel is een natuurrijk gebied met een schitterend afwisselend landschap en gastvrije bewoners, die nog tijd hebben voor elkaar. Dus bij Rederij Peters bent u aan het goede adres voor een geslaagd teamuitje of een dagje uit met het gezin.

Een bedrijfsuitje of teamuitje organiseren! Even niet aan het werk denken maar samen met uw collega’s lekker uitwaaien op ons zonnedek (en als het minder mooi weer is gezellig met zijn allen de salon in). Onze verschillende arrangementen omvatten de huur van het partyschip, vrij drinken aan boord en buffetten variërend van een hapjesbuffet tot een exclusief koud en warm buffet. Wilt u ook een actief element tijdens uw cruise over de Vecht? Wij toveren het partyschip graag voor u om tot een CasinoBoot, een KaraokeBoot of we leggen aan in Vilsteren voor een handboogclinic. Ook kunt u bij ons terecht voor groepsuitjes zoals de E-Trikke Tour, Funbike Tour & Feetpainting, Boats/Bikes & BBQ, Rondvaart & Paardentram. De dag op een bijzondere manier afsluiten kan in onze Finse BBQ Kota's.

Gaan jullie trouwen?
Jullie trouwdag, dat moet natuurlijk de mooiste dag van jullie leven worden! Tegelijkertijd is het ook een spannende dag die veel energie kost. Dan wilt u natuurlijk niet nog van alles moeten regelen. Wij snappen dat maar al te goed en daarom bent u bij ons in goede handen. Wij zorgen voor een mooie receptie of een perfect afgewerkt trouwfeest met oog voor detail.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/rederijpeters

Categorieën: Tours

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rederij Peters partyschip en bedrijfsuitjes in Zwolseweg 4, Ommen Overijssel 7731 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ommen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ommen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ommen Overijssel, 7731 BC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815976]