SDS Ommen Systemen/Ruuki Express/Dakpanplaten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hessenweg West 5 B , 7731 RN Ommen, Overijssel
Overijssels Vechtdal

E-mail

Over SDS Ommen Systemen/Ruuki Express/Dakpanplaten

SDS Ommen is een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de in- en verkoop van exclusieve dak- en gevelsystemen. Dynamiek die zich zowel in groei als in vernieuwing uit. Ons bedrijf heeft sinds de oprichting in 1989 een aanzienlijke ontwikkeling meegemaakt. Daarnaast gaat SDS Ommen zeer innovatief te werk. Wij hebben hiervoor duidelijke signalen afgegeven door als één van de eersten in Nederland de stalen dakpanplaat grootschalig op de markt te brengen.

Wij streven ernaar om een vooraanstaande onderneming te zijn die gespecialiseerd is in exclusieve dak- en gevelsystemen. De producten waarborgen een traditionele uitstraling, in een moderne, duurzame en kosten- en tijdsbesparende uitvoering. Door in te spelen op deze behoeftes positioneert SDS Ommen zich als een belangrijke toeleverancier van metalen dak- en gevelmaterialen voor de Nederlandse bouwmaterialenhandel, architecten, beplatingbedrijven/verwerkers, bouwbedrijven, aannemers, chaletbouwers en interieurbouwers. Onze vertegenwoordigers staan klaar om uw wensen en behoeftes om te zetten naar een unieke oplossing.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/SDS-Ommen-Systemen-en-Projecten-BV-128766887227211/

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is SDS Ommen Systemen/Ruuki Express/Dakpanplaten in Hessenweg West 5 B, Ommen Overijssel 7731 RN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Ommen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ommen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ommen Overijssel, 7731 RN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3701133]