Koolhof BV Schilderwerken & Totaalafbouw

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Klipperweg 6 , 8102 HR Raalte, Overijssel

E-mail

Over Koolhof BV Schilderwerken & Totaalafbouw

Koolhof Schilderwerken en Totaalafbouw in Raalte is een modern en veelzijdig schilders-, glas-, onderhouds- en afbouwbedrijf, dat zich met name richt op de lokale en regionale markt.

Met een gemotiveerd team vaklieden realiseren wij een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Klantvriendelijkheid, flexibiliteit en “afspraak is afspraak” zijn typerende kenmerken voor KOOLHOF BV.

Wij staan voor kwaliteit tot in lengte van jaren. Hoe langer het namelijk duurt voordat we terugkomen voor een volgende onderhoudsbeurt, des te lager zijn de kosten per jaar. Vandaar het “beste keus prijs-kwaliteit” vignet en onze slogan: “als het na jaren óók nog mooi moet zijn!”

Naast glas- en schilderwerk fungeren wij als partner voor de totaalafbouw. U kunt genieten van een compleet dienstenpakket en hebt daarbij één aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende arbo-, milieu- en veiligheidsnormen.

Als moderne en vooruitstrevende onderneming voeren wij alle voorkomende werkzaamheden uit op het gebied van glas- en schilderwerk en totaalafbouw voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Onze medewerkers zijn vaak al jarenlang bij ons in dienst en hebben naast hun vakmanschap een sterke betrokkenheid bij hun werkzaamheden.
Particulieren, bedrijven, aannemers, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, kinderdagverblijven, VVE’s, woningbouwverenigingen, gemeenten: iedere opdrachtgever krijgt de juiste vakman met een eigen specialiteit.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Koolhof BV Schilderwerken & Totaalafbouw in Klipperweg 6, Raalte Overijssel 8102 HR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Raalte Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Raalte Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Raalte Overijssel, 8102 HR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815965]