LENS accountants

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vrieswijk 1 , 8103 PB Raalte, Overijssel

E-mail

Over LENS accountants

Specialiteiten van LENS accountants zijn onder andere: accountancy (accountants), financieel adviseur, salarisadministratie en P&O, administratie, financiële planning, fiscale werkzaamheden (o.a. aangiften IB en VPB), bedrijfseconomische advisering, prognose, herstructurering, tussentijdse cijfers, bedrijfsopvolging, estateplanning en startende ondernemers.

LENS accountants. Een middelgrote en regionaal werkende accountant met kantoren in Raalte, Zwolle en Deventer. Als lokaal betrokken accountant met gedegen kennis van vele branches, werkzaam voor ondernemingen verschillend in bedrijfstype en bedrijfsgrootte, werken wij helder aan de toekomst en de ambities van onze klanten.

Wie?

De 35 medewerkers van LENS accountants - generalisten en specialisten - bieden u kwaliteit en betrokkenheid. Hoe we onze dienstverlening op ùw behoefte afstemmen? Door goed naar u te luisteren, uw vraagstukken voor ogen te houden en de prestaties van uw onderneming goed te volgen. Door dieper op zaken in te gaan als dat nodig is. En door u - ook ongevraagd - van heldere adviezen te voorzien.

Hoe?

LENS accountants adviseert en begeleidt u in de volle breedte. U wilt immers uw tijd besteden aan ondernemen, toch? Dus gaat LENS accountants verder dan ‘klassieke" principes: financiële verslaglegging en administreren. Ook op andere gebieden kunt u ons inschakelen: salarisadministratie en personeelsadvies, belastingadvies, -aangiftes en -planning, bedrijfseconomische advies, fusies en overnames en financiële planning, zowel voor uw onderneming als voor uzelf als ondernemer.

Waarom?

Helder. Dat wil LENS accountants zijn. Helder in aanpak en visie, helder in contacten en afspraken, helder in de samenwerking en de resultaten voor uw bedrijf. We houden van vooruit kijken, samen met u.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Raalte Overijssel

Is LENS accountants in Vrieswijk 1, Raalte Overijssel 8103 PB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Accountants diensten in Raalte Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Raalte Accountants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Raalte Overijssel, 8103 PB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826794]