Hotmeltspecialist M-cube toont veelzijdigheid op Macropak

Hotmeltspecialist M-cube toont veelzijdigheid op Macropak van M-cube Hotmelt Solutions B.V.

Door: M-cube Hotmelt Solutions B.V.  13-09-2012
Trefwoorden: Onderhoud, Service, Verpakking

 

Raalte – Dè distributeur van Melton Hotmelt systemen in Nederland, M-cube Hotmelt Solutions is natuurlijk van de partij op de Macropak 2012.  Uitstekend werkende Hotmelt apparatuur tegen een scherpe prijs, dat is waar M-cube voor staat. Maar tijdens de Macropak 2012 wil M-cube ook laten zien hoe veelzijdig de organisatie is en  hoe klantgericht M-cube te werk gaat. Daarnaast introduceert M-cube een nieuwe serie topmodules.

Innovatieve oplossingen

De klant is op zoek naar Hotmelt apparatuur? Nee, de klant is op zoek naar het beste en effectiefste antwoord op zijn lijmvraagstuk. M-cube beantwoord deze vragen met de lijmapparatuur van Melton: combinaties van technologie, ervaring en referentie. Op basis van een nauwe samenwerking met Maan Group uit Raalte heeft M-cube de beschikking over een ervaren Engineering afdeling en een compleet uitgerust onderzoekslaboratorium. Deze aanpak heeft het afgelopen jaar geresulteerd in enkele innovatieve toepassingen van Hotmelt apparatuur in specifieke projecten. Deze oplossingen  zijn tijdens de Macropak te zien in stand 07.C069. De vertegenwoordigers van M-cube maken tijdens de Macropak graag een afspraak voor een geheel kosteloos bezoek aan uw bedrijf om u het perfecte antwoord te geven op uw verbindingsvraagstuk.

Nieuwe serie topmodules

M-cube presenteert op de Macropack drie nieuwe EMI-modules van Melton. Deze modules zijn van hoge kwaliteit en gaan ,afhankelijk van het type hotmelt, 10 keer langer mee dan de huidige modules. Daarnaast zorgt de Zero Cavity module dat er geen lijm achterblijft in de nozzles. In stand 07.C069 ontvangt u tijdens de Macropak een interessante introductiekorting op deze nieuwe serie modules.

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand 07.C069

U kunt uzelf en uw collega's gratis registreren op onze site.

Trefwoorden: Lijm apparatuur, Lijmmachines, Onderhoud, Service, spare parts, Valco Melton, Verpakking,

Contact M-cube Hotmelt Solutions B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share