Mien

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 3 , 8102 EA Raalte, Overijssel

E-mail

Over Mien

MIEN - Goed leven

Uw oude dag thuis beleven, op uw eigen vertrouwde stek. Soms lukt dat niet op eigen kracht. Vaak kunnen familie, vrienden of buren dan bijspringen. Maar MIEN is er ook. MIEN van Zorggroep Raalte levert alle vormen van hulp, zorg en ondersteuning aan senioren die zelfstandig thuis willen wonen. MIEN is Sallands voor mijn, dat ervaart u in onze persoonlijke aanpak. We gaan voor “goed leven”. En wat dat is, bepaalt u zelf. MIEN helpt u er bij.
Wie is MIEN?

MIEN is onderdeel van Zorggroep Raalte en heeft goed opgeleide en ervaren medewerkers in huis. Maar ook een grote club enthousiaste en betrokken vrijwilligers. We zijn thuis in Salland, dus dichtbij en altijd bereid om u, met welke vraag dan ook, te helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Mien-693038097414709/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mien in Kerkstraat 3, Raalte Overijssel 8102 EA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Maaltijdservice diensten in Raalte Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Raalte Maaltijdservice per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Raalte Overijssel, 8102 EA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819872]