PeuterPlus Groep Raalte stichting de Parabool

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Raarhoeksweg 34 C , 8102 SZ Raalte, Overijssel

E-mail

Over PeuterPlus Groep Raalte stichting de Parabool

Bij De Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking of aanverwante stoornis. En hun omgeving.

Mee doen in de maatschappij omvat vele verschillende aspecten. Daarbij ondersteunt en stimuleert De Parabool mensen met een verstandelijke beperking. Zo dat je woont, werkt, ontplooit, ontwikkelt en leeft zoals je dat zelf wilt. Dat kan inhouden dat er hulp geboden wordt bij de dagelijkse (noodzakelijke) bezigheden in en om je eigen huis, maar het kan ook betekenen dat je woont bij De Parabool en/of werkt bij De Parabool.

Een stabiele en veilige leefomgeving is essentieel. Vanuit die basis worden de vaardigheden, interesses en mogelijkheden van iedere cliënt gevolgd, gesteund en gestimuleerd.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is PeuterPlus Groep Raalte stichting de Parabool in Raarhoeksweg 34 C, Raalte Overijssel 8102 SZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Raalte Overijssel, 8102 SZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822164]