Zorggroep Raalte

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 3 , 8102 EA Raalte, Overijssel

E-mail

Over Zorggroep Raalte

orggroep Raalte is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Dat begint bij ons met luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn. Want luisteren is aandacht geven, vinden we.

Zorggroep Raalte gunt senioren in Salland een goed leven in eigen regie. Dat doen we door te luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn. Want luisteren is aandacht geven, vinden we. Bij Zorggroep Raalte (ZGR) wordt u niet getrakteerd op mooie woorden, want u mag vertellen. Over uw leven, uw passies en talenten. Over de mensen om u heen die belangrijk voor u zijn. En over uw beeld van goed leven en een mooie oude dag. Het woord is aan u. Wij luisteren en verbinden uw woorden met die van anderen: familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers, dorpsgenoten en anderen om u heen. Die verbinding levert telkens weer een uniek verhaal op. Een verhaal dat gaat over persoonlijke aandacht, helpende handen en deskundige zorg. Waarin u úw woorden terugvindt en dat zich afspeelt in uw eigen vertrouwde woon- of leefomgeving.

Wie u in dit verhaal ook tegenkomt zijn onze medewerkers en vrijwilligers. Zij zijn het die toegevoegde waarde bieden door te luisteren met hun hart. Met passie en bevlogenheid en altijd bereid om een stap extra te zetten. ZGR biedt een werkomgeving met ruimte voor talent, eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Bijvoorbeeld door de lijnen kort te houden en ons kleinschalige karakter te koesteren.

U ervaart dit bij een bezoek aan Swaenewoerd, Schuilenburg of Angeli Custodes in Raalte, Stevenskamp in Heeten of Brugstede in Lemelerveld. Stuk voor stuk unieke woonzorghuizen en ontmoetingsplekken met een eigen gemoedelijke en dorpse sfeer. U vindt het ook terug in onze zorg en dienstverlening die we in de regio bij mensen thuis bieden.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

06-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/ZorggroepRaalte

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zorggroep Raalte in Kerkstraat 3, Raalte Overijssel 8102 EA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Raalte Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Raalte Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Raalte Overijssel, 8102 EA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819806]