WoonBouwAssistent

WoonBouwAssistent van WoonWensTool

Door: WoonWensTool  03-09-2013
Trefwoorden: Bouwbedrijf, Aannemer, Aanbesteding

De WoonBouwAssistent ondersteund u bij het vinden van een betrouwbare aannemer. Maak gebruik van de handige WoonWensTool. Vraag vervolgens het gratis WoonWensRapport aan. Op basis van het WoonWensRapport en uw persoonlijke voorkeuren selecteert de WoonBouwAssistent een aantal betrouwbare en degelijke aannemers. Aan u de keus met wie u uiteindelijk gaat bouwen. De WoonBouwAssistent biedt u verder een uitstekende helpdesk in het verder bouwtraject. ( uiteraard indien u gebruik maakt van een van de geselecteerde aannemers) deze helpdesk ondersteund u bij het vinden van oplossingen van tal van vraagstukken waar u tegen aan loopt bij de bouw. De WoonBouwAssistent, voor een soepel bouwproces.

Trefwoorden: Aanbesteding, Aannemer, aannemersselectie, Bouwbedrijf, Bouwkosten, bouwkosten per kubieke meter, bouwkosten per m2, bouwkosten per m3, bouwkosten per vierkante meter, Bouwproces, Bouwteam, Cpo, Programma Van Eisen, programma van wensen, pve\,

Andere producten en diensten van WoonWensTool

WoonWensRapport van WoonWensTool thumbnail
03-09-2013

WoonWensRapport

Gratis WoonWensRapport, een handig overzicht met daarin uw programma van eisen, uw maximale bouwbudget en de totale bouwkosten. Handig en slim.


WoonWensTool van WoonWensTool thumbnail
03-09-2013

WoonWensTool

WoonWensTool, handig en slim voor wie meer controle wil hebben over de bouwkosten.