WoonWensTool

WoonWensTool van WoonWensTool

Door: WoonWensTool  03-09-2013
Trefwoorden: Bouwbedrijf, Aannemer, Bouwkosten

De WoonWensTool biedt de particulier met nieuwbouwplannen, om in een vroeg stadium, inzicht te krijgen in de bouwkosten. Door gerichte vragen en handige pictogrammen legt de particulier met de WoonWensTool zijn persoonlijk programma van wensen vast. Gelijktijdig worden de bouwkosten berekend. Door met de WoonWensTool te spelen worden de Woonwensen afgestemd op het maximaal beschikbare bouw budget. Hierdoor zijn de bouwkosten in evenwicht met dat wat de opdrachtgever wil. Vakinhoudelijke kennis of een bouwplan is niet noodzakelijk. Na het doorlopen van de WoonWensTool krijgt de invuller het gratis WoonWensRapport, een handige opsomming van alle gemaakte keuzes. In de WoonWensTool is ook een Moodboard opgenomen. hierin worden alle esthetische keuze bepaald. ook deze worden gekoppeld aan de bouwkosten. WoonWensTool, handig en slim voor wie meer controle wil hebben over de bouwkosten.

Trefwoorden: Aannemer, Bouwbedrijf, Bouwkosten, bouwkosten per m2, bouwkosten per m3, bouwkosten per vierkante meter, Huisprijs, kosten nieuwbouw huis, prijs huis, prijs per kuub, programma van wensen, stichtingskosten opzet,

Andere producten en diensten van WoonWensTool

WoonBouwAssistent van WoonWensTool thumbnail
03-09-2013

WoonBouwAssistent

De WoonBouwAssistent, voor een soepel bouwproces.


WoonWensRapport van WoonWensTool thumbnail
03-09-2013

WoonWensRapport

Gratis WoonWensRapport, een handig overzicht met daarin uw programma van eisen, uw maximale bouwbudget en de totale bouwkosten. Handig en slim.