Kachels & Haarden van Wanders: De Square lijn; Strak van buiten, schoon van binnen

Kachels & Haarden van Wanders: De Square lijn; Strak van buiten, schoon van binnen van Haardenstore.nl

Door: Haardenstore.nl  14-08-2009
Trefwoorden: Hout, Kachels, Houtkachel

Nieuw van Wanders, de Square lijn! - Prachtige kachels & haarden!

De nieuwe Square lijn van de firma Wanders fires & stoves verrijkt uw interieur op allerlei manieren; efficient, energiegebruik en optimale warmteopbrengst in strak eigentijds design. Leverbaar als vrijstaand-, hangend- of inzetmodel.

Onlinekachels.nl is leverancier van het gehele Wanders assortiment. U kunt het assortiment bekijken onder de volgende linken van onze website:

Inzetmodellen van Wanders: www.onlinekachels.nl/houtkachels/hout-inzethaarden/wanders/index.php

Vrijstaande modellen van Wanders: www.onlinekachels.nl/houtkachels/hout-voorzethaarden/wanders/index.php

Onlinekachels.nl - Dé online haardenzaak gespecialiseerd in uitsluitend de beste merken kachels en haarden zoals: houtkachels, gaskachels, gashaarden, speksteenkachels, elektrische haarden, schouwen en rookkanalen.

Showroombezoek: Voor eventueel showroombezoek kunt u terrecht bij de verchillende fabrikanten en groothandels in Nederland waar wij mee samenwerken. Tevens kunt u op afspraak onze showroom in Rijssen bezoeken. Echter, hier staat maar een beperkt aantal opstellingen. Voor meer informatie klik hier.

Landelijke installatie service: Bent u niet een "doe het zelver"? Maar u wilt toch goedkoop een kachel, haard en/of schouw aanschaffen, ook dan hebben wij een oplossing. Landelijk hebben wij een netwerk aan vakbekwame installateurs die voor u kunnen installeren. Voor meer informatie klik hier.

MEER INFO? Bel met Onlinekachels.nl | 0548 - 521943

Trefwoorden: Hout, Houtkachel, Houtkachels, Inzet, Inzetkachel, Inzetkachels, Kachels,

Contact Haardenstore.nl

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share