jtmedia

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: A H ter Horstlaan 2 , 7461 PC Rijssen, Overijssel

E-mail

Over jtmedia

Mijn naam is Jan-Thijs Vlaskamp, maar je mag ook gewoon JT zeggen. Ik ben geboren in Almelo, opgegroeid in Wierden en uiteindelijk in Rijssen beland. Ik ben trotse eigenaar van jtmedia.nl, maker van trouwfilms, bedrijfsfilms en meer. Eigenlijk alles wat op film en foto vast te leggen is, doe ik. Niets is gek genoeg: “Dat is niet te filmen” bestaat niet.

Tijdens en na mijn studie Kunst & Techniek op het Saxion in Enschede, heb ik veel ervaring opgedaan in mijn vakgebied. Op een gegeven moment heb ik besloten voor mezelf te beginnen in de vorm van een eigen onderneming. Iets maken waar iemand blij mee is geeft mij enorm veel energie. Teveel energie om alleen voor mijzelf te houden, en dat zie je terug in mijn werk.

Mijn taak: zoveel mogelijk mensen blij maken met dingen die ik doe...en dat lukt mij al aardig goed!

Wat doe ik?

Ik maak media in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan trouwfilms, bedrijfsfilms, aftermovies, promo’s, clips en fotografie. Elke productie is weer anders en dat maakt het juist zo leuk en interessant. Ik krijg energie van creativiteit.

Waarom is film & fotografie belangrijk?

Film en foto’s worden steeds belangrijker in zowel offline als online wereld. Door de combinatie van beeld en (gesproken) tekst is video een enorm effectieve manier om informatie over te brengen. Een paar feitjes op een rij:

- Er is met gebruik van video tot 53 keer meer kans om op de 1e zoekpagina van Google te komen
- 72 uur na het zien van informatie kunnen we gemiddeld: 10% tekst onthouden, 65% afbeeldingen onthouden, 95% video onthouden!
- Video’s zorgen ervoor dat bezoekers tot wel 2 minuten of langer op de website blijven
- Artikelen met afbeeldingen worden 94% beter gelezen
- 20% van de mensen leest de tekst terwijl 80% liever kijkt naar een video met exact dezelfde content

Film & fotografie is erg in opkomst en dit zal in de toekomst alleen nog maar meer worden. Hierbij speelt content een grote rol.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/JTmedia.nl/

Categorieën: Video & Film Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is jtmedia in A H ter Horstlaan 2, Rijssen Overijssel 7461 PC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rijssen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rijssen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rijssen Overijssel, 7461 PC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822818]