Profity ERP

Profity ERP van Profity

Door: Profity  04-12-2012
Trefwoorden: Administratie, Aluminium, Zakelijke Dienstverlening

Profity ERP is een compleet administratiepakket voor de projectmatig werkende bedrijven. Het project is, anders dan bij bij veel andere algemene systemen, de basis voor de complete afhandeling vanaf prijsvorming tot financieel projectresultaat. Profity ERP is modulair opgebouwd. Een integrale financiële module zorgt ervoor dat er aan de ‘voorkant’ wordt gecalculeerd en geoffreerd en aan de ‘achterkant’ wordt geadministreerd. Deze combinatie zorgt er voor dat er per project inzicht is in de resultaten. Calculaties kunnen tijdig worden beoordeeld en waar nodig worden bijgestuurd. Het ERP pakket is geschikt voor bedrijven van 5 tot en met 200 medewerkers. Profity ERP wordt momenteel ingezet bij 85-tal bedrijven met een totaal van 550 gebruikers. Offertebeheer en calculatie Onze ERP-software helpt u snel aan de juiste eenheden, prijzen en kortingen en samen met de gegevens van voorgaande projecten wordt een betrouwbare schatting gemaakt. Bent u tevreden over marge en onderhandelingsruimte, dan verandert de calculatie met één druk op de knop in een offerte die in Word kan worden bewerkt. Snel en betrouwbaar! Productie Op basis van de gecalculeerde uren een planningsvoorstel maken en ook de bestelling voor haar rekening nemen. Projectadministratie Alle kosten en opbrengsten worden in één handig overzicht gepresenteerd. Als de huidige situatie afwijkt van de voorcalculatie, kunt u eenvoudig de oorzaak achterhalen en het project bijsturen. Financiële administratie Cijfers hoeven slechts één keer te worden ingevoerd om tot een complete, overzichtelijke financiële administratie te komen. Functioneel voor u als ondernemer en de boekhouder. Documentbeheer Alle documenten, zoals tekeningen, foto’s, e-mails en bestanden kunnen centraal worden opgeslagen onder het juiste project en direct onder de juiste debiteur of crediteur. Dit biedt structuur voor uw gehele organisatie!

Trefwoorden: Administratie, Administratieve Dienstverlening, Aluminium, Calculatie, Calculatiepakket, Cloud Computing, Cloudplatform, Documentbeheer, erp, Financiele Administratie, Functionaliteit, Helpdesksysteem, Metaalindustrie, Project Management, Projectadministratie, Software Diensten, Software Pakket, Urenverantwoording, Zakelijke Dienstverlening,

Andere producten en diensten van Profity

Profity Windows Azure Services van Profity thumbnail
04-12-2012

Profity Windows Azure Services

Profity heeft op basis van Microsoft Windows Azure Cloud services een serveromgeving ingericht waarop Profity ERP en Office365 geïnstalleerd staan.


Timesplitter van Profity thumbnail
04-12-2012

Timesplitter

Timesplitter is een cloud applicatie waarmee werknemers onderweg, op kantoor en/of in de werkplaats zelf hun uren kunnen bijhouden op een gemakkelijke manier.