Timesplitter

Timesplitter van Profity

Door: Profity  04-12-2012
Trefwoorden: Administratie, Administratieve Dienstverlening, Project Management

Timesplitter is een applicatie waarmee werknemers onderweg, op kantoor en/of in de werkplaats zelf hun uren kunnen bij houden op een gemakkelijke manier. Het is altijd en voor al uw werknemers toegankelijk. De applicatie bevindt zich op de Windows Azure Cloud en is dus bereikbaar via internet. De projecturen worden automatisch bijgehouden en opgeslagen op het moment van inklokken op een project of taak. Roosters, projecten en taken zijn geïntegreerd. Door real-time inzicht in de urenverdeling over projecten en bewerkingen maakt u projecttijden meetbaar. Timesplitter zorgt voor een correcte verwerking van uren door de combinatie van roosters met registraties en de aan- en afwezigheids tijden.

Trefwoorden: Administratie, Administratieve Dienstverlening, Cloud Computing, Cloudplatform, Functionaliteit, Project Management, Projectadministratie, Software Pakket, Urenverantwoording,

Andere producten en diensten van Profity

Profity Windows Azure Services van Profity thumbnail
04-12-2012

Profity Windows Azure Services

Profity heeft op basis van Microsoft Windows Azure Cloud services een serveromgeving ingericht waarop Profity ERP en Office365 geïnstalleerd staan.


Profity ERP van Profity thumbnail
04-12-2012

Profity ERP

Profity ERP is een compleet administratiepakket voor de projectmatig werkende bedrijven.