Roosdom Tijhuis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jutestraat 8 , 7461 TR Rijssen, Overijssel

E-mail

Over Roosdom Tijhuis

Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten. We ontwikkelen, bouwen, doen groot onderhoud en voeren projectmatige renovaties uit. Daarnaast wappert onze vlag op de meest uiteenlopende utiliteitswerken.

Het is onze kracht dat we integrale oplossingen aanreiken maar ook net zo goed delen daarvan kunnen oppakken. Van complete gebiedsontwikkeling en -realisatie inclusief de infrastructuur tot de bouw van enkele woningen, een winkelgalerij, een school of een kantorencomplex of bedrijfspand dat gezien mag worden.

We bieden onze klanten maatschappelijk en economisch verantwoorde oplossingen die aansluiten bij hun ambities. Daar zijn we toe in staat doordat we de ervaring en de expertise in huis hebben en zelf de uitvoering in de hand nemen. Roosdom Tijhuis beschikt over een eigen afdeling architectuur en productontwikkeling. We ontwikkelen bouwsystemen in eigen beheer en blijven continu aandacht schenken aan het optimaliseren van de bouwtechnieken en –processen. Dit draagt bij aan de kwalitatief hoogwaardige eindresultaten en goede prijs/prestatie verhoudingen.

Onze onderneming is vernieuwend, betrokken, betrouwbaar en transparant. We staan open voor de toepassing van innovatieve technologieën en vernieuwende ideeën. De Twentse grondslagen van ons bedrijf zijn terug te vinden in de pragmatische, nuchtere manier van denken en doen. We zijn eerlijk en open in ons handelen en spannen ons in om toegankelijk, betrouwbaar en voorspelbaar te zijn voor al onze stakeholders.

Roosdom Tijhuis beschikt over diverse gespecialiseerde werkmaatschappijen en heeft een zelfstandig bouwbedrijf in Rijssen met een dependance in Capelle aan de IJssel. Vanuit een proactieve houding, met een scherp oog voor het benutten van kansen, werken we voor gemeenten, corporaties, beleggers, ondernemers en andere opdrachtgevers in (bijna) heel Nederland.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Roosdom-Tijhuis-126561617502922/
Twitter: https://twitter.com/RoosdomTijhuis

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Roosdom Tijhuis in Jutestraat 8, Rijssen Overijssel 7461 TR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rijssen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rijssen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rijssen Overijssel, 7461 TR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229550]