Havezathe Everloo Het

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Everlostraat 16 , 7596 MR Rossum ov, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Havezathe Everloo Het

Enthousiasme opent deuren. Ons gedreven team beschikt daarom niet alleen over ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van bedrijfsevenementen, incentives en groepsreizen, maar bovendien over motivatie en geestdrift om uw bedrijf te promoten bij uw relaties en om uw personeel de aandacht en waardering te geven die ze verdienen.

Everloo Events is gespecialiseerd in business to business evenementen, vanaf het idee tot de uitvoering, van opruimwerkzaamheden tot follow up. Uw professionele totaalpartner denkt met u mee, komt met suggesties en voorbeelden én leeft zich volledig in in uw wensen.

Omdat wij tevens een grote ervaring hebben met horecalocaties en de catering in eigen beheer kunnen uitvoeren , ontstaat optimale kwaliteitsbeheersing.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Party Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rossum ov Overijssel

Is Havezathe Everloo Het in Everlostraat 16, Rossum ov Overijssel 7596 MR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Party supplies diensten in Rossum ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rossum ov Party supplies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rossum ov Overijssel, 7596 MR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3739793]