Hoveniersbedrijf Tim de Vries

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Rijksweg 707 , 7954 GS Rouveen, Overste

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hoveniersbedrijf Tim de Vries

Wilt u ook een ontwerp van uw tuin. Dan kunt u bij ons terecht met al uw eigen ideeën en wensen. Met onze vakkennis maken wij samen een prachtig ontwerp naar uw wens. Na het gemaakte ontwerp, verzorgen wij met onze vakbekwame hoveniers de complete tuinaanleg. Ook voor tuinonderhoudscontracten bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoveniersbedrijf Tim de Vries is ook gespecialiseerd in allerlei grondwerkzaamheden/ verbeteringen.

Tevens ook voor;
Drainages;
rioleringen;
cunet maken.

(sier) bestratingen

De keuze en verwerking van bestratingmaterialen is een vak apart. Of het nu gaat om verhogen van een eenvoudig terrasje, of om een mooi straatje dat op de oude ambachtelijke manier moet worden gelegd Hoveniersbedrijf Tim de Vries heeft daarvoor specialisten in dienst.

Zowel sierbestrating, waarvan vorm, kleur en indeling aansluiten bij huis of gebouw, als grootschalige projecten kunnen wij met succes uitvoeren.

Maaiwerkzaamheden

In het groeiseizoen groeit uw gras altijd het snelst en als uw het niet meer bij kan houden om wat voor reden dan ook. Bied Hoveniersbedrijf Tim de Vries speciale maai offertes voor al uw maaiwerkzaamheden. Zodat wij het hele jaar door uw grasveld/ gazon er prachtig uit laten zien.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoveniersbedrijf Tim de Vries in Oude Rijksweg 707, Rouveen Overste 7954 GS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rouveen Overste beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rouveen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825253]