Patrijs Catering Service De & d'Zaal Olde Skoele

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Rijksweg 427 , 7954 GH Rouveen, Overijssel
Kop van Overijssel, Staphorst

E-mail - Geen ingevoerd

Over Patrijs Catering Service De & d'Zaal Olde Skoele

“Het maakt niet uit wanneer ik hier kom, jullie lachen altijd. Dat is het leukste compliment dat wij van een gast kregen”, zegt Egbert Eggen. Hoge kwaliteit en tevreden gasten staan altijd voorop voor de familie Eggen van ‘d Olde Skoele in Rouveen.

Uw feest zoals u dat wilt

Met enthousiasme, plezier en creativiteit zorgt de familie Eggen dat het de gasten van ‘d Olde Skoele aan niets ontbreekt. Van een bescheiden verjaardagsfeestje tot een grote bruiloft in één van de zalen. Van een geheel verzorgd feest op eigen locatie of catering van restaurantkwaliteit thuis of op het bedrijf. De familie Eggen neemt u al het regelwerk uit handen, u hoeft alleen maar te genieten. ‘d Olde Skoele bestaat uit twee sfeervolle zalen met bar een kleinere ruimte die geschikt is voor presentaties en zakelijke bijeenkomsten of voor een bescheiden feestje. De familie Eggen regelt uw feest of bijeenkomst zoals u dat wilt: met of zonder muziek, met of zonder activiteiten en met of zonder een maaltijd.

“Wij organiseren uw maaltijd, uw feest en uw bijeenkomst. Waar, wanneer en hoe u dat wilt. Want niets is ons te gek!”

De familie Eggen

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Caterers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rouveen Overijssel

Is Patrijs Catering Service De & d'Zaal Olde Skoele in Oude Rijksweg 427, Rouveen Overijssel 7954 GH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rouveen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rouveen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rouveen Overijssel, 7954 GH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824036]