PH Verhuur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Scholtensteeg 1 , 8275 AG 's-Heerenbroek, Overijssel
Kampen

E-mail

Over PH Verhuur

PH Verhuur biedt alles voor een geslaagd Feest(je). Ons doel is om het voor een ieder aantrekkelijk én betaalbaar te maken om een leuk en mooi aangekleed feest of evenement te organiseren. Dit zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over bijvoorbeeld het weer of het vermaak voor de kinderen. PH verhuur is inmiddels een vertrouwd gezicht in de regio als het gaat om feesten en partijen. We hebben een brede, zeer diverse klantenkring opgebouwd waar we erg trots op zijn!
PH verhuur onderscheidt zich door haar betaalbare kwaliteit. Dit is onder andere realiseerbaar doordat wij ‘afhaalprijzen’ hanteren. U betaalt hierdoor geen personeelskosten voor afleveren en eventueel opbouwen. De meeste producten zijn eenvoudig zelf gebruiksklaar te maken en te bedienen, al was het maar door de uitgebreide handleidingen die bij de producten geleverd worden.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Party Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Heerenbroek Overijssel

Is PH Verhuur in Scholtensteeg 1, 's-Heerenbroek Overijssel 8275 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in 's-Heerenbroek Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Heerenbroek Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Heerenbroek Overijssel, 8275 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816510]