Bruins Partycentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gravenallee 2 , 7597 LR Saasveld, Overijssel
Dinkelland, Twente

E-mail

Over Bruins Partycentrum

Van bedrijfsevenement tot personeelsfeest, van huwelijksvoltrekking tot huwelijksfeest, van 50 tot maar liefst 2500 personen. Partycentrum Bruins regelt het graag voor u. Voor ons is het organiseren van feesten en evenementen een dagelijkse kost. Wij denken met uw mee en adviseren u over een gepaste invulling (zoals sfeer, eten, muziek etc.) die aansluit op uw wensen. Uiteraard houden we hierbij rekening met het te besteden budget. Daarnaast beschikken wij over een ruime parkeergelegenheid, een goede bereikbaarheid en een creatieve culinaire keuken die wordt versterkt door een uiterst attente bediening. Kortom, bij Partycentrum Bruins vindt u alle ingrediënten om uw bedrijfsfeest of bedrijfsevenement tot een groot succes te maken.

***Uw huwelijksvoltrekking en huwelijksfeest in stijl vieren!
Nieuw!!! Huwelijksvoltrekking in de kasteeltuin Hof van Saterslo, met aankomst van het bruidspaar in het Huwelijksbootje in de gracht! Bij slecht weer Huwelijksvoltrekking onder de romantische sterrenhemel van Kasteelzaal Hof van Saterslo!

Uw trouwdag moet natuurlijk één van de mooiste dagen van uw leven worden. Een dag waar veel bij komt kijken. Welke jurk wordt het, wat voor bruidstaart moet er komen en op welke romantische plek geven we elkaar het 'ja woord'. Een dag waarbij een goede en flexibele organisatie van belang is, zodat u en uw dierbaren ongestoord kunnen genieten van één van de mooiste momenten in uw leven.

De medewerkers van Partycentrum Bruins staan voor u klaar om deze dag voor u tot een groot succes te maken. Onze gewilde feestlocatie staat volledig tot uw beschikking en kan worden aangekleed zoals u dat wenst. Creativiteit, flexibiliteit, inlevingsvermogen en jarenlange ervaring is wat u bij ons vindt. Wij gebruiken dit graag om uw wens te realiseren, waarbij verrassingen eerder regel dan uitzondering zijn.

Ook hebben wij een uitgebreide keuken met topkoks tot onze beschikking.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Partycentrum-Bruins/355472291207445
Twitter: https://twitter.com/PartyBruins

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Saasveld Overijssel

Is Bruins Partycentrum in Gravenallee 2, Saasveld Overijssel 7597 LR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Saasveld Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Saasveld Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Saasveld Overijssel, 7597 LR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817484]