Defunus Uitvaartzorg Wim Spaans

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Haarmansenk 22 , 7433 HE Schalkhaar, Overijssel
Deventer, Salland

E-mail

Over Defunus Uitvaartzorg Wim Spaans

Wim Spaans van Defunus Uitvaartzorg geeft nabestaanden de ruimte de juiste keuzes te maken. Het mooiste compliment is wanneer nabestaanden ruim na de uitvaart zeggen van niets spijt hebben, er met een goed gevoel op terug kijken en vandaag dezelfde keuzes zouden maken. Dan heb je nabestaanden daadwerkelijk verder geholpen, de juiste snaar getroffen.

Defunus uitvaartzorg inventariseert eerst uw wensen en biedt een luisterend oor. Want iedereen is uniek, iedere uitvaart is anders. Wij zijn als lokale en ervaren onderneming bekend met de mogelijkheden in de regio en kunnen u als geen ander daar over adviseren. En u krijgt een transparant overzicht van de kosten. Want een goede uitvaart is zeker ook een betaalbare uitvaart. Geen verrassingen achteraf. Nadat wij de vormgeving van de uitvaart op papier hebben gezet voeren wij de met u gemaakte afspraken nauwgezet voor u uit. Wij zijn voor u voortdurend persoonlijk aanspreekbaar, altijd in de buurt maar wel op de achtergrond, betrokken en deskundig.

Onze dienstverlening is geheel volgens de gedragscode en voorwaarden van de brancheorganisatie BGNU.

Wilt u liever de uitvaart binnen de familie vormgeven, maar wel gebruikmaken van onze contacten om een uitvaartkist, opbaring, rouwdrukwerk of een rouwauto te gebruiken, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij beschikken over alles wat nodig is voor een verantwoorde thuisopbaring, maken rouwdrukwerk in eigen beheer en beschikken over een rouwauto.

Zoals bij de meeste uitvaartondernemers zijn wij er ook voor een oriënterend gesprek. Het is niet onverstandig u ruim van te voren te oriënteren op mogelijkheden en kosten. U kunt uw uitvaartwensen vastleggen in een door ons ter beschikking gesteld overzichtelijk boekje. Daarin kunt u stap voor stap aangeven wat u wensen zijn, of misschien wel wat u juist absoluut niet wilt. Daarmee helpt u uw nabestaanden voor later op een moment dat zij het al moeilijk genoeg hebben.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Defunus-Uitvaartzorg-Wim-Spaans-549944831832075/

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Defunus Uitvaartzorg Wim Spaans in De Haarmansenk 22, Schalkhaar Overijssel 7433 HE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Schalkhaar Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schalkhaar Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schalkhaar Overijssel, 7433 HE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820000]