GPS Tocht - De Moordzaak

Door: GPS Spellen  22-06-2012
Trefwoorden: GPS Spel, GPS Spellen, Spel op locatie,

Op het politiebureau in een grote stad is paniek uitgebroken. Bewijsstuk nummer 1 van een moordzaak, het moordwapen, is verdwenen. Zonder moordwapen geen bewijs, zonder bewijs geen veroordeling. Niet alleen de hoofdcommissaris is ten einde raad, de geplande rechtszaak kan nu geen doorgang vinden. De opdracht is eenvoudig: vind zo snel mogelijk het moordwapen. Een aanwijzing over de vindplaats van het moordwapen helpt je daarbij. Op verschillende plekken in de stad zijn moorddadige raadsels verborgen. Los een raadsel op en ontvang een letter. Deze letters vormen een naam van de dader van demoordzaak. De naam van de dader is jullie toegang tot de vindplaats van het moordwapen. Is jouw team in staat om de geheimzinnige raadsels te kraken? Lukt het jullie om op tijd het moordwapen te vinden? Het team dat de meeste raadsels oplost, de naam van de dader kraakt en als eerste het moordwapen vindt, is de winnaar van het spel. De Moordzaak is een spannende en interactieve GPS tocht dat zich afspeelt in het centrum van een grote Stad. Alle spelmaterialen worden door ons geleverd. Je dient zelf per team voor een mobiele telefoon te zorgen. http://www.gpsspellen.nl/gps-tochten/de-moordzaak/

Trefwoorden: GPS Spel, GPS Spellen, Spel op locatie, Spellen en Tochten,

Andere producten en diensten van GPS Spellen

22-06-2012

GPS Tocht - Spel op locatie

GPS biedt haar klanten de mogelijkheid om op een eigen locatie een GPS tocht uit te zetten en te spelen. Informeer naar de mogelijkheden die we bieden.


22-06-2012

GPS Tocht - Hunted

Hunted is een spannend kat & muis spel dat wordt gespeeld in een stad of in de natuur. Hunted kun je het beste vergelijken met het vroegere TV programma The Hunt (SBS6). Bij Hunted zijn er twee verschillende groepen, de lopers en de zoekers.


22-06-2012

GPS Tocht - Deadline

Deadline is een zenuwslopend teamuitje waarbij jullie het niet alleen tegen andere teams maar het ook tegen de klok opnemen. Welk team weet zijn zenuwen het beste te bedwingen en kan de verschillende battles tegen de klok te verslaan?


22-06-2012

GPS Tocht - Durven! Denken! Doen!

Durven!Denken!Doen! staat garant voor een leuke interactieve GPS tocht, ideaal voor een familie feest, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.


22-06-2012

GPS Tocht - Het Verhaal, Speuren of stemmen!

Het Verhaal is een ideale gps tocht voor een leuk teamuitje, vrijgezellenfeest of maar ook voor bijvoorbeeld een vergaderbreak.