GPS Tocht - Deadline

Door: GPS Spellen  22-06-2012
Trefwoorden: GPS Spel, GPS Spellen, Spel op locatie,

Deadline is een zenuwslopend teamuitje waarbij jullie het niet alleen tegen andere teams maar het ook tegen de klok opnemen. Welk team weet zijn zenuwen het beste te bedwingen en kan de verschillende battles tegen de klok te verslaan? In een drukke binnenstad bereidt een activist een aanslag voor. Aan jouw team de opdracht om hem op te sporen en de aanslag te voorkomen. De weg er naar toe is er één vol met uitdagingen en obstakels. Voor elk goed uitgevoerde opdracht ontvangen jullie nieuwe aanwijzingen. Zijn jullie op tijd om de aanslag te verijdelen? Deadline is een spannende, interactieve en zenuwslopende race tegen de klok met als decor het centrum van een grote stad. Alle spelmaterialen worden door GPSspellen.nl geleverd. Je dient zelf per team voor een mobiele telefoon te zorgen.Het spel duurt ongeveer twee uur en is goed te combineren met gezellige borrel of lekkere hap ergens in de stad voor en/of na het spel. http://www.gpsspellen.nl/gps-tochten/deadline/

Trefwoorden: GPS Spel, GPS Spellen, Spel op locatie, Spellen en Tochten,

Andere producten en diensten van GPS Spellen

22-06-2012

GPS Tocht - Spel op locatie

GPS biedt haar klanten de mogelijkheid om op een eigen locatie een GPS tocht uit te zetten en te spelen. Informeer naar de mogelijkheden die we bieden.


22-06-2012

GPS Tocht - Hunted

Hunted is een spannend kat & muis spel dat wordt gespeeld in een stad of in de natuur. Hunted kun je het beste vergelijken met het vroegere TV programma The Hunt (SBS6). Bij Hunted zijn er twee verschillende groepen, de lopers en de zoekers.


22-06-2012

GPS Tocht - Durven! Denken! Doen!

Durven!Denken!Doen! staat garant voor een leuke interactieve GPS tocht, ideaal voor een familie feest, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.


22-06-2012

GPS Tocht - De Moordzaak

De Moordzaak is een spannende en interactieve GPS tocht dat zich afspeelt in het centrum van een grote Stad.


22-06-2012

GPS Tocht - Het Verhaal, Speuren of stemmen!

Het Verhaal is een ideale gps tocht voor een leuk teamuitje, vrijgezellenfeest of maar ook voor bijvoorbeeld een vergaderbreak.