GPS Tocht - Durven! Denken! Doen!

Door: GPS Spellen  22-06-2012
Trefwoorden: GPS Spel, GPS Spellen, Spel op locatie,

Durven! Denken! Doen! is een interactief GPS spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen en een flinke dosis gezond verstand. Overwin samen met je team de hindernissen, handicaps en uitdagingen, met natuurlijk maar een doel: de overwinning! Gewapend met een GPS ontvanger speuren teams naar geheime locaties. Iedere gevonden plek brengt jullie verder in het spel, maar stelt jullie ook weer voor nieuwe uitdagingen en keuzesmomenten. http://www.gpsspellen.nl/gps-tochten/durvendenkendoen/

Trefwoorden: GPS Spel, GPS Spellen, Spel op locatie, Spellen en Tochten,

Andere producten en diensten van GPS Spellen

22-06-2012

GPS Tocht - Spel op locatie

GPS biedt haar klanten de mogelijkheid om op een eigen locatie een GPS tocht uit te zetten en te spelen. Informeer naar de mogelijkheden die we bieden.


22-06-2012

GPS Tocht - Hunted

Hunted is een spannend kat & muis spel dat wordt gespeeld in een stad of in de natuur. Hunted kun je het beste vergelijken met het vroegere TV programma The Hunt (SBS6). Bij Hunted zijn er twee verschillende groepen, de lopers en de zoekers.


22-06-2012

GPS Tocht - Deadline

Deadline is een zenuwslopend teamuitje waarbij jullie het niet alleen tegen andere teams maar het ook tegen de klok opnemen. Welk team weet zijn zenuwen het beste te bedwingen en kan de verschillende battles tegen de klok te verslaan?


22-06-2012

GPS Tocht - De Moordzaak

De Moordzaak is een spannende en interactieve GPS tocht dat zich afspeelt in het centrum van een grote Stad.


22-06-2012

GPS Tocht - Het Verhaal, Speuren of stemmen!

Het Verhaal is een ideale gps tocht voor een leuk teamuitje, vrijgezellenfeest of maar ook voor bijvoorbeeld een vergaderbreak.