GPS Tocht - Het Verhaal, Speuren of stemmen!

Door: GPS Spellen  22-06-2012
Trefwoorden: GPS Spel, GPS Spellen, Spel op locatie,

Genieten van een heerlijke wandeling door de stad of natuur, Het Verhaal is een ideale gps tocht voor een leuk teamuitje, vrijgezellenfeest of maar ook voor bijvoorbeeld een vergaderbreak. Speuren naar aanwijzingen die je team van inspiratie en creativiteit voorzien. Het Verhaal is een creatieve gps tocht waarbij het meer draait om creativiteit dan competitie! Het Verhaal bestaat uit twee rondes, een “speur” en een “stem” ronde. In de eerste ronde speuren jullie naar plekken met behulp van een GPS ontvanger. Voor iedere ontdekte plek verdienen jullie een woord of zindeel. Lukt het jullie om met deze aanwijzingen een leuk verhaal te verzinnen? Op een van te voren afgesproken tijdstip verzamelen we ons weer en vindt de “stem” ronde plaats. Dat wil zeggen ieder team leest zijn verhaal voor en de andere teams beoordelen met een rapportcijfer. De “stem” ronde staat altijd garant voor ontboezemingen en hilariteit! http://www.gpsspellen.nl/gps-tochten/het-verhaal/

Trefwoorden: GPS Spel, GPS Spellen, Spel op locatie, Spellen en Tochten,

Andere producten en diensten van GPS Spellen

22-06-2012

GPS Tocht - Spel op locatie

GPS biedt haar klanten de mogelijkheid om op een eigen locatie een GPS tocht uit te zetten en te spelen. Informeer naar de mogelijkheden die we bieden.


22-06-2012

GPS Tocht - Hunted

Hunted is een spannend kat & muis spel dat wordt gespeeld in een stad of in de natuur. Hunted kun je het beste vergelijken met het vroegere TV programma The Hunt (SBS6). Bij Hunted zijn er twee verschillende groepen, de lopers en de zoekers.


22-06-2012

GPS Tocht - Deadline

Deadline is een zenuwslopend teamuitje waarbij jullie het niet alleen tegen andere teams maar het ook tegen de klok opnemen. Welk team weet zijn zenuwen het beste te bedwingen en kan de verschillende battles tegen de klok te verslaan?


22-06-2012

GPS Tocht - Durven! Denken! Doen!

Durven!Denken!Doen! staat garant voor een leuke interactieve GPS tocht, ideaal voor een familie feest, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.


22-06-2012

GPS Tocht - De Moordzaak

De Moordzaak is een spannende en interactieve GPS tocht dat zich afspeelt in het centrum van een grote Stad.