GPS Tocht - Hunted

Door: GPS Spellen  22-06-2012
Trefwoorden: GPS Spel, GPS Spellen, Spel op locatie,

Hunted is een spannend kat & muis spel dat wordt gespeeld in een stad of in de natuur. Hunted kun je het beste vergelijken met het vroegere TV programma The Hunt (SBS6). Bij Hunted zijn er twee verschillende groepen, de lopers en de zoekers. Lopers hebben als opdracht om zoveel mogelijk posten aan te doen waarbij gebruik gemaakt wordt van kaart, GPS en SMS. Het lopen wordt daarbij bemoeilijkt omdat er een vijftal verplichte posten moeten worden aangedaan en omdat ze opgejaagd worden door de zoekers. De zoekers hebben maar een doel en dat is zoveel mogelijk lopers vinden. Ook hier wordt gebruik gemaakt van kaart, GPS en SMS. De zoekers krijgen als eerste opdracht om een schat te zoeken met daarin aanwijzingen over de verplichte posten die door de lopers moeten worden aangedaan. Zijn de aanwijzingen gevonden dan kunnen de zoekers op jacht gaan naar lopers. http://www.gpsspellen.nl/gps-tochten/hunted/

Trefwoorden: GPS Spel, GPS Spellen, Spel op locatie, Spellen en Tochten,

Andere producten en diensten van GPS Spellen

22-06-2012

GPS Tocht - Spel op locatie

GPS biedt haar klanten de mogelijkheid om op een eigen locatie een GPS tocht uit te zetten en te spelen. Informeer naar de mogelijkheden die we bieden.


22-06-2012

GPS Tocht - Deadline

Deadline is een zenuwslopend teamuitje waarbij jullie het niet alleen tegen andere teams maar het ook tegen de klok opnemen. Welk team weet zijn zenuwen het beste te bedwingen en kan de verschillende battles tegen de klok te verslaan?


22-06-2012

GPS Tocht - Durven! Denken! Doen!

Durven!Denken!Doen! staat garant voor een leuke interactieve GPS tocht, ideaal voor een familie feest, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.


22-06-2012

GPS Tocht - De Moordzaak

De Moordzaak is een spannende en interactieve GPS tocht dat zich afspeelt in het centrum van een grote Stad.


22-06-2012

GPS Tocht - Het Verhaal, Speuren of stemmen!

Het Verhaal is een ideale gps tocht voor een leuk teamuitje, vrijgezellenfeest of maar ook voor bijvoorbeeld een vergaderbreak.