Haverhoek Recycling Piet

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Baarler Marsweg 6 , 7433 PE Schalkhaar, Overijssel
Deventer, Salland

E-mail

Over Haverhoek Recycling Piet

Uw oud ijzer in Deventer niet zien als afgedankte troep, maar als basis voor een nieuw begin: dat is de visie van Piet Haverhoek Recycling.

We zamelen oude metalen - waar u waarschijnlijk niet veel meer mee kunt - in en schenken de materialen een nieuw leven door middel van verantwoorde recycling. Zo zijn uw afgedankte goederen verzekerd van een tweede zinvol leven. Uw oude ijzer en andere metalen kunt u altijd bij ons langsbrengen, maar we kunnen in overleg natuurlijk ook probleemloos langskomen om de goederen die u ter recycling wilt aanbieden op te komen halen.

Als u daarvan gebruik wenst te maken, vragen we u vriendelijk om even contact met ons op te nemen. Afhankelijk van uw afgedankte goed kunnen we altijd een passende bestemming vinden. We hebben een uitgebreid netwerk van professionele, betrouwbare afnemers die oude 'rommel' tot praktische grondstof weten om te zetten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Scrap Metal Recycling

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Schalkhaar Overijssel

Is Haverhoek Recycling Piet in Baarler Marsweg 6, Schalkhaar Overijssel 7433 PE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Schalkhaar Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schalkhaar Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schalkhaar Overijssel, 7433 PE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821991]