Mediatraining

Mediatraining van Silent Speakers

Door: Silent Speakers  07-09-2011
Trefwoorden: Mediatraining, Overtuigend Presenteren

MEDIATRAINING ´BENT U NIEUWS OF MAAKT U HET´

De media kunnen het imago van uw organisatie maken of breken. Als woordvoerder kunt u dus maar beter goed voorbereid zijn. Tijdens onze intensieve mediatrainingen leert u om onder uiteenlopende omstandigheden de regie te houden over uw boodschap. U wordt stevig aan de tand gevoeld tijdens uiteenlopende interviews en vanzelfsprekend worden uw media-optredens met een camera opgenomen.

Doelgroep

De training is speciaal bedoeld voor mensen die namens hun organisatie het woord moeten voeren. Dat kunnen directeuren, managers of bestuurders zijn maar ook communicatieadviseurs, woordvoerders of marketingmanagers.

Maatwerk
Deze training is puur maatwerk. Afhanklijk van de behoefte trainen we incompany, in een professionele tv-studio of op locatie. Uw eigen casuisitiek staat centraal. Vooraf vindt een uitgebreide intake plaats. Er wordt in kleine groepen getraind van minimaal 3 en maximaal 6 personen. Dit garandeert dat u uitgebreide persoonlijke feedback ontvangt op uw mediaperformance en daarnaast ook leert van uw mede-cursisten. Vooraf, tijdens en achteraf maken we gebruik van een stuk mediacoaching.

Beleven

‘Beleven’ staat centraal tijdens deze intensieve, interactieve en praktische .Alle oefeningen wordt ‘live’ opgenomen met een camera en na afloop grondig geanalyseerd. U ontvangt uitgebreide feedback op uw mediaoptredens.

Intake 

Vooraf vindt er een intake met de deelnemers plaats waardoor deze optimaal aansluit op uw leerbehoeften van de deelnemers. Ook vragen wij van u om voorafgaand aan de training voor u relevante casuïstiek in te brengen.    

Incompany

Deze training wordt ook gegeven als incompany/maatwerk training. U volgt onze dan samen een aantal collega's waarvoor deze training ook relevant/interessant is. Wij zien bijvoorbeeld vaak dat de directie van een bedrijf of het bestuur van een organisatie deze training samen volgt met mensen die verantwoordelijk zijn voor de communicatie of marketing.

Wij hanteren hiervoor speciale incompany tarieven. Informeer naar uw mogelijkheden !


Trefwoorden: Mediatraining, Overtuigend Presenteren