Antiekhandel & Restauratie E Noordhuis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuidweg 4 , 7951 RC Staphorst, Overijssel
Overijssels Vechtdal

E-mail

Over Antiekhandel & Restauratie E Noordhuis


Noordhuis Antiek & Restauratie is een familiebedrijf dat sinds 1939 is gevestigd in Staphorst. Wij zijn alweer de derde generatie die zich bezighoudt met ons gespecialiseerd vakgebied.
In een showroom van 1500 m2 tonen wij u een uitgebreide collectie antiek. In ons restauratie atelier worden voor verkoop of in opdracht meubels vakkundig gerestaureerd.
Met beide handen, op ambachtelijke wijze en handelend volgens beroepsethiek.

Aangesloten bij Restauratoren Nederland (www.restauratoren.nl) en Art Restorers Association (www.aranederland.nl). Daarbij opgenomen in het restauratoren register.

Regelmatig een bijdrage leverend aan het tot stand komen van restauratie verslagen, kan men buigen op een ruime ervaring en deskundigheid, of zoals men zegt “uit het goede hout gesneden.”.

Vrijblijvend een prijsopgave en overleg over de te volgen restauratie techniek, maken wij van een oud meubelstuk een pronk stuk voor vele generaties.

Eef Noordhuis

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Antiques

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Antiekhandel & Restauratie E Noordhuis in Zuidweg 4, Staphorst Overijssel 7951 RC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Staphorst Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Staphorst Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Staphorst Overijssel, 7951 RC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827397]