Bloemhof-Staphorst BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Rijksweg 109 , 7951 EB Staphorst, Overijssel
Overijssels Vechtdal

E-mail

Over Bloemhof-Staphorst BV

Grondverzetbedrijf Bloemhof Staphorst VOF is een onderneming die zich voornamelijk bezighoudt met het verhuren van grondverzetmaterieel met bediening en het uitvoeren van grondwerken in onderaanneming. Met ons uitgebreide en moderne machinepark en de vele verschillende uitrustingsstukken kunnen wij altijd inspelen op de wensen van u als opdrachtgever.
Ons werkgebied omvat noord en midden Nederland.
Door onze jarenlange ervaring, vakkennis en het meedenken in de wensen van u als klant, wordt uw opdracht door ons snel en goed uitgevoerd.

In het verleden was Bloemhof Staphorst bekend als agrarisch loonbedrijf. Door de jaren heen zijn de werkzaamheden uitgebreid richting de infrastructurele sector. Eind jaren 90 zijn de agrarische werkzaamheden afgestoten en heeft Bloemhof Staphorst zich volledig gericht op de werkzaamheden in de infra sector en werken wij voor diverse opdrachtgevers.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Earthmovers & Excavators

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bloemhof-Staphorst BV in Oude Rijksweg 109, Staphorst Overijssel 7951 EB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Staphorst Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Staphorst Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Staphorst Overijssel, 7951 EB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816030]