Constructiebedrijf Akkerman

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Secr Trooststraat 3 , 7951 TE Staphorst, Overijssel
Overijssels Vechtdal

E-mail

Over Constructiebedrijf Akkerman

Ons bedrijf kenmerkt zich als een familiebedrijf. Al in 1948 dreef de familie Akkerman een smederij. Nu is al de derde generatie leidinggevend binnen het bedrijf.

Nu is het bedrijf een modern constructiebedrijf die door haar vakmanschap en omvang snel kan inspelen op nieuwe opdrachten. Flexibiliteit is onze troef bij kleine en middelgrote projecten. Onze kernactiviteiten omvatten met name het casco plaatsen van stalen constructies van fabriekshallen, stallen in de landbouw, schuren, maar ook vervaardigen wij trappen, hekwerken, ballustrades, enzovoorts.

Op ons terrein zijn wij full-service.
Onze eigen tekenaar/calculator tekent op basis van de bouwtekening van de aannemer de gewenste constructie. Zoveel mogelijk vindt dan de werkvoorbereiding plaats in onze eigen werkplaats, uitgerust met moderne machines. Ons goed opgeleid en ervaren team van monteurs verzorgt de bouw op locatie. Door goede afspraken met onze toeleveranciers is er een korte doorlooptijd van onze opdrachten.

De meeste van onze opdrachtgevers zijn aannemers. Maar ook steeds meer particulieren die bouwen in eigen beheer weten gebruik te maken van onze flexibele diensten.

In principe is ons werkgebied geheel Nederland. Echter gevestigd in Staphorst ligt de nadruk van ons werkgebied op de as van Assen, Meppel, Zwolle en Emmeloord, Hoogeveen, Emmen.

Voor het toeleveren van plasma gesneden platen bent u bij ons ook aan het juiste adres,
Wij bieden u een snelle en betrouwbare levering,
Wij kunnen platen snijden met een maximale afmeting van 6x2 meter en maximaal 40 mm dik.

Op alle werkzaamheden van Akkerman Konstruktiebedrijf zijn de voorwaarden van Metaalunie van toepassing. Wij zijn tevens een erkend leerbedrijf. Bent u aannemer of een particulier met bouwplannen?
Aarzelt u niet vrijblijvend uw plannen aan ons voor te leggen. Wij zijn u graag van dienst met een kostenopgave.

Kaart

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Staphorst Overijssel

Is Constructiebedrijf Akkerman in Secr Trooststraat 3, Staphorst Overijssel 7951 TE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Staphorst Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Staphorst Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Staphorst Overijssel, 7951 TE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817077]