Klein Units

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weth Buitenhuisstraat 12 , 7951 SM Staphorst, Overijssel
Overijssels Vechtdal

E-mail

Over Klein Units

Klein Units is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en verhuur van tijdelijke en semi-permanente huisvesting en opslagmogelijkheden.

Iedereen kan bij ons terecht voor:

Tijdelijke huisvesting
Tijdelijke opslagmogelijkheden
Huur of koop
Nieuw of gebruikt
Standaard of voor u op maat gemaakt

Voor elke branche hebben wij een passende professionele oplossing. Onze units kunnen worden ingezet als leslokaal, kinderdagverblijf, winkel-, opslag-, sanitair-, kleed-, kantoorruimte of als tijdelijke woning. Maar er zijn natuurlijk nog tal van mogelijkheden. Is er voor u geen standaard oplossing, dan kan ons eigen team zorgen voor de benodigde aanpassingen en desgewenst maken wij een accommodatie geheel op maat.

Graag regelen wij ook voor u, de montage, het transport of de benodigde vergunningen.

Het Klein-team heeft korte lijnen, is service gericht en kan in spoedgevallen binnen 24 uur leveren. Een bedrijf waar afspraak nog afspraak is, waar je van op aan kunt en wat net dat stapje extra doet..

De betrokken en gewaardeerde medewerkers voelen zich verantwoordelijk voor uw wensen. En de nuchtere instelling typeert de omgang.

Wilt u ook zicht op uw toekomstige verblijfsruimte of opslagcapaciteit? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk advies op ons Klein Units Park, ook bent u altijd welkom zonder afspraak.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Storage Solutions

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Klein Units in Weth Buitenhuisstraat 12, Staphorst Overijssel 7951 SM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Staphorst Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Staphorst Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Staphorst Overijssel, 7951 SM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3702876]