Wopereis Vredeveld BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Roelof Brinkstraat 4 , 7951 DW Staphorst, Overijssel
Overijssels Vechtdal

E-mail - Geen ingevoerd

Over Wopereis Vredeveld BV

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop, aanleg en onderhoud van melkinstallaties, stalinrichtingen en aanverwante artikelen.

Wij kunnen u van dienst zijn bij het adviseren voor een nieuwe inrichting, onderhoud en service van uw bestaande inrichting en begeleiding bij nieuwbouw. Regelmatig hebben wij ook gebruikte installaties in de aanbieding.

Voor het uitvoeren van installatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw melkinstallatie, waterbehandelingssysteem en stalinrichting zijn onze servicemonteurs uitgerust met volledig ingerichte bedrijfsauto’s. Zij zijn goed opgeleid voor het op een deskundige wijze uitvoeren van de werkzaamheden.

Voor urgente storingen hebben wij een 24 uurs dienst.

melktechniek boumatic dairymaster gascoigne melotte melkmachine melkmachines

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

06-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wopereis Vredeveld BV in Roelof Brinkstraat 4, Staphorst Overijssel 7951 DW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Staphorst Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Staphorst Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Staphorst Overijssel, 7951 DW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3739596]