Detelefoniste.nl

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsplein 12 14 , 8331 GM Steenwijk, Overijssel

E-mail

Over Detelefoniste.nl

Al twintig jaar faciliteren wij het midden- en kleinbedrijf op het gebied van telefoonservice en secretariële ondersteuning. Wij werken met een klein team. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring als secretaresse, telefoniste en notulist. We werken veel samen, zijn goed op elkaar ingespeeld en vervangen elkaar waar dat nodig is. Om ons werk goed te kunnen doen, is een goede relatie met onze opdrachtgever belangrijk. Als er over en weer vertrouwen is, kunnen we optimale kwaliteit leveren.

Onze kwaliteiten: betrokken, betrouwbaar, klantvriendelijk, flexibel, persoonlijk, oplossingsgericht.

Hoe werkt het?
U schakelt uw telefoon door naar een vast nummer, dat u van ons krijgt. Belt een klant uw nummer, dan verschijnt bij ons in het display uw bedrijfsnaam. Met die naam nemen we de telefoon aan.

Hoe weet u dat er iemand heeft gebeld?
Wij brengen u in principe meteen op de hoogte van het contact met de klant. Dat doen we per e-mail. Zodra u weer beschikbaar bent, kunt u zelf naar de klant toe reageren. Als u liever een sms van ons krijgt, kan dat natuurlijk ook.

Wordt mijn telefoon permanent of incidenteel doorgeschakeld?
Als u de telefoon permanent doorschakelt is uw bedrijf altijd bereikbaar. U kunt uw agenda aan ons doorgeven, zodat wij weten wanneer u bereikbaar bent. Wij kunnen uw klanten dan op professionele wijze informeren over wanneer u kunt terugbellen of weer bereikbaar bent.
U kunt er ook voor kiezen om uw telefoon incidenteel door te schakelen. U geeft dan aan ons door wanneer u weer bereikbaar bent. Wij sturen u vervolgens een mail waarin de gegevens staan van de klant, zodat u uw klant kunt terugbellen.

Voor wie werken wij?
Midden- en kleinbedrijf, zzp’ers: consultants, trainings- en coachingsbureau’s, verenigingen, makelaars, projectgroepen, webshops, commissies, secretariaten van bedrijven, productiebedrijven, verhuisbedrijven, waarvoor niet...

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Detelefoniste.nl in Stationsplein 12 14, Steenwijk Overijssel 8331 GM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dataverwerking diensten in Steenwijk Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Steenwijk Dataverwerking per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Steenwijk Overijssel, 8331 GM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3135440]