Miranda's Beautysalon

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Johannes Bogermanstraat 1 , 8331 GZ Steenwijk, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Miranda's Beautysalon


Hallo en welkom bij Miranda's Beautysalon in Steenwijk

Miranda's Beautysalon in Steenwijk is een professionele en sfeervolle schoonheidssalon na bij het centrum van Steenwijk. Miranda's Beautysalon staat voor perfectie, schoonheid, kwaliteit, ontspanning en resultaat voor een betaalbare prijs. Met ons vakkundig en onderbouwend advies van onze schoonheidssalon is succes voor schoonheid en beauty gegarandeerd.

Om aan onze hoge eisen te voldoen werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten van Cenzaa waardoor perfectie en kwaliteit gegarandeerd zijn. In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze voor een stralende huid.

Miranda's Beautysalon bied veel verschillende schoonheidsbehandelingen aan die onder andere bestaan uit huidverzorging, huidverbetering, huidadvies, ontspanning, manicure, pedicure en laserontharing. In Miranda's Beautysalon komt u echt even helemaal tot rust, even weg uit het hectische leven.

Tot gauw bij Miranda's Beautysalon!

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di, Zo
Gesloten
Wo - Do
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Mirandas-Beautysalon-781007645290590/

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Miranda's Beautysalon in Johannes Bogermanstraat 1, Steenwijk Overijssel 8331 GZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Pedicure diensten in Steenwijk Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Steenwijk Pedicure per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Steenwijk Overijssel, 8331 GZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226607]