Naambordshop ontvangt webshop keurmerk

Naambordshop ontvangt webshop keurmerk van Naambordshop.nl

Door: Naambordshop.nl  21-06-2009
Trefwoorden: Webshop, Veilig, Betalen

Naambordshop ontvangt Webshop Keurmerk.

De website Naambordshop.nl heeft in juni 2009 het Webshop Keurmerk ontvangen. "Hiermee krijgen wij de bevestiging dat we als bedrijf de juiste weg zijn ingeslagen en alle zaken goed op orde hebben." aldus Tjeerd Oenema van Naambordshop.

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden.

De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Webshop Keurmerk controleert de aangesloten webwinkels en bemiddelt bij eventuele geschillen.

De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. De Stichting Webshop Keurmerk stelt zich mede ten doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van internetaankopen, per telefoon, catalogus en post te vergroten.

Een betrouwbaar keurmerk betekent:
O dat alleen de keurmerkeigenaar bepaalt wie zijn keurmerk op een product of dienst mag voeren,
O dat duidelijk is waar het keurmerk voor staat,
O dat duidelijk is waar een product of dienst aan moet voldoen om het keurmerk te mogen voeren en dat het keurmerk controleert of een product of een dienst dat een keurmerk voert wel echt voldoet aan die eisen.
O dat gecontroleerd wordt of al die informatie over een keurmerk wel openbaar is, dus gemakkelijk te vinden voor u als consument.

Naambordshop
Bestel bij Naambordshop online voordelige naamborden, naamplaatjes of huisnummers. Onze naamborden en huisnummers zijn leverbaar in vele materialen en kleuren, van hoge kwaliteit voor een voordelige prijs.

Wij hebben voor u een ruim assortiment naamborden, huisnummers en uithangborden samengesteld. Onze kenmerken:

* Goede kwaliteit
* Scherpe prijzen
* Groot assortiment
* Snelle levering.
* Bestellingen boven de € 25,- gratis thuisbezorgd.
* Veilig betalen

Trefwoorden: Betalen, Deurplaatjes, Huisnummer, Huisnummers, Keurmerk, Naambord, Naamborden, Naamplaat, Naamplaten, Uithangbord, Uithangborden, Veilig, Webshop