Saskia Rijnvis Praktijk voor Holistische Gezondheidstherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Buitengracht 108 , 8332 GK Steenwijk, Overijssel

E-mail

Over Saskia Rijnvis Praktijk voor Holistische Gezondheidstherapie

Doordat Holistische Gezondheidstherapie op herstel van gezondheid werkt in de breedste zin van het woord kan een diversiteit aan klachten, zowel lichamelijk als psychisch, worden verholpen.
In een uniek behandeltraject worden ontstane zwaktes versterkt en belastingen van soms jaren verwijderd door holistische diagnoses toe te passen.
Ieder mens is uniek wat betekent dat bij de één een klacht kan worden verholpen, terwijl het voor een andere persoon niet mogelijk is, omdat er bepaalde genetische of andere factoren zijn die dit belemmeren.

Holistische Gezondheidstherapie (HGT) werkt volgens de 5 principes van natuurgeneeskunde energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche.

Holistische Gezondheidstherapie gaat ervan uit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Er ligt een diepere oorzaak achter alles en soms kunnen we dat aangeven.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Andere diensten in de buurt van Steenwijk Overijssel

Is Saskia Rijnvis Praktijk voor Holistische Gezondheidstherapie in De Buitengracht 108, Steenwijk Overijssel 8332 GK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer alternative medicine diensten in Steenwijk Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Steenwijk alternative medicine per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Steenwijk Overijssel, 8332 GK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817805]