Overname Axio Systems door TCS Automatisering b.v.

Door: Tcs Automatisering  31-01-2006
Trefwoorden: It, Bedrijfsovernames

Op 23 januari 2006 is Axio systems (Axio) na 15 jaar overgenomen door TCS Automatisering b.v. (TCS). TCS levert dagelijks support aan duizenden bedrijven door heel Nederland. De overname van Axio door TCS zal voor u betekenen dat wij u nog meer service en diensten kunnen bieden. TCS levert nagenoeg dezelfde hardware als Axio.

Daarnaast levert TCS ook de nodige software van o.a. Exact en Unit4. TCS ontwikkelt zelf ook software en heeft diverse standaard programma's in het MKB en de Agrarische sector. TCS bestaat bijna 25 jaar en in met name groot geworden door het leveren van een totaal pakket van hardware, software, opleidingen, ondersteuning/onderhoud en diensten. Waar TCS zich in onderscheidt van andere automatiseringsbedrijven is dat bijna alles gebeurd door een van te voren afgesproken bedrag Ook het onderhoud en systeembeheer gebeurt op basis van vaste afspraken, d.w.z. een van te voren afgesproken bedrag per jaar. Het risico van storingen komt hiermee volledig voor rekening van TCS.

Het samengaan van Axio en TCS is positief en heeft voordelen voor zowel alle klanten en de personeelsleden die worden overgenomen. Alle gemaakte afspraken die Axio met u heeft gemaakt worden zoveel mogelijk gerespecteerd. Alle leveringen van hardware, software en diensten/onderhoud, gaan gewoon door.

Trefwoorden: Bedrijfsovernames, It

Contact Tcs Automatisering

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share