Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mr Zigher ter Steghestr 9 , 8331 KG Steenwijk, Overijssel

E-mail

Over Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Van eenvoudige huishoudelijke ondersteuning tot verzorging en verpleging in de thuissituatie

De thuiszorg van Zorggroep Oude en Nieuwe Land is er op gericht om mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen woonomgeving te laten wonen. Wij bieden thuiszorg aan huis, als aanvulling op wat u zelf nog kunt en wat uw huisgenoten voor u kunnen doen. Het kan gaan om zowel tijdelijke als langdurige situaties. Ook ’s nachts kunnen wij professionele hulp bieden.

De zorg kan bestaan uit praktische werkzaamheden in de vorm van huishoudelijke ondersteuning (zie 'huishoudelijke ondersteuning'), hulp bij het opstaan, wassen, aankleden en het naar bed gaan, de verzorging en opvang van kinderen, het geven van deskundige adviezen en het bieden van een luisterend oor, wondverzorging, pijnbestrijding en het geven van injecties, verpleging en begeleiding van chronisch zieken en ouderen en verpleging en begeleiding van terminale patiënten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Zorggroepoudeennieuweland/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zorggroep Oude en Nieuwe Land in Mr Zigher ter Steghestr 9, Steenwijk Overijssel 8331 KG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Thuiszorg diensten in Steenwijk Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Steenwijk Thuiszorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Steenwijk Overijssel, 8331 KG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820382]