Lassche Bouwregisseurs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Beusemkolkweg 16 , 7634 PA Tilligte, Overijssel
Dinkelland, Twente

E-mail

Over Lassche Bouwregisseurs

Lassche Bouwregisseurs heeft ervaring in de begeleiding en uitvoering van projecten van woningbouw, utiliteitsbouw, industriële bouw, renovatie, restauratie, zorgprojecten en civiele bouw.

"Wijsheid is het juiste inzicht in wat er moet gebeuren in een bepaalde situatie. De situatie in de bouw en in de snel veranderende wereld om ons heen maken juist deze vraag actueler dan ooit. Het vraagt om herbezinning, om een andere visie die nieuwe wegen en deuren opent. De (bouw)wereld gaat ergens heen. Laten we dat over ons heenkomen, of nemen we daarin het voortouw en nemen we de regie. Zodra je vanuit een duidelijke visie zelf de regie neemt, kun je alles creëren en neerzetten wat je wilt.”

Lassche bouwregisseurs wil u graag ontzorgen door de regie in handen te nemen en u te begeleiden door het gehele bouwtraject. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Lassche Bouwregisseurs in Beusemkolkweg 16, Tilligte Overijssel 7634 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Tilligte Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilligte Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilligte Overijssel, 7634 PA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817207]