Smienk Prakt v Acupunctuur, Chin. Kruidengeneeskunde en Fysiotherapie G J I

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burgemeester Smalstraat 1 , 7651 CT Tubbergen, Overijssel
Twente

E-mail

Over Smienk Prakt v Acupunctuur, Chin. Kruidengeneeskunde en Fysiotherapie G J I

Soorten toegepaste acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde:
Traditionele lichaamsacupunctuur
Traditionele Chinese kruidengeneeskunde
Ooracupunctuur
Cupping
Moxibustion

Bijzondere indicaties:
(Oor)Acupunctuur om af te vallen
(gewichtsverlies i.c.m. dieet)
Stoppen met roken
Verjongingskuur aangezicht
(Facial Rejuvenation)

Software:
Als eerste in Nederland beschikt de praktijk over een uniek softwarepakket om van elk symptoom een interpretatie in termen van Chinese geneeskunde te geven. Ook de differentiaal diagnostiek wordt zodoende optimaal toegepast. Het programma selecteert geïndiceerde ziektebeelden, de daarbij behorende mogelijke syndromen, de te gebruiken acupunctuurbehandeling en de meest en best geïndiceerde kruidencombinaties met eventuele toevoegingen van symptomatische kruiden. Ook kan middels dit programma op basis van chronobiologie aan de hand van geboortedatum volgens het Chinese systeem van Stammen en Takken, worden aangegeven welke energetische zwakten aanwezig zijn. Kortom een uniek hulpmiddel ten dienste van een therapie met een optimaal resultaat.

Acupunctuur

Traditionele Chinese geneeskunst in de westerse samenleving
In het westen hebben we een wetenschappelijke medische aanpak. Op veel gebieden (zoals chirurgie, geneesmiddelen) werkt dat goed. Toch hebben tal van patiënten het gevoel dat de behandeling zich beperkt tot het bestrijden van de ziekte en de symptomen. Het neemt niet de algemene beleving van de zieke als uitgangspunt van behandeling.

In acupunctuur is de ziekte geen fenomeen op zichzelf, maar gaat het om het welbevinden van de mens als geheel. Dat geeft acupunctuur duidelijk een ander, meer holistisch uitgangspunt.
De NVA wijst de westerse technieken niet af, maar streeft ernaar dat de sterke kanten van de westerse medische werkwijze en acupunctuur elkaar aanvullen.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Acupuncture

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Smienk Prakt v Acupunctuur, Chin. Kruidengeneeskunde en Fysiotherapie G J I in Burgemeester Smalstraat 1, Tubbergen Overijssel 7651 CT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Tubbergen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tubbergen Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tubbergen Overijssel, 7651 CT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819456]