Hoveniersbedrijf Ed Bijker BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Stouwe 20 , 7739 PH Vinkenbuurt, Overijssel
Ommen

E-mail

Over Hoveniersbedrijf Ed Bijker BV

Ons hoveniersbedrijf bestaat sinds maart 1998 en is gevestigd in Vinkenbuurt, een klein plaatsje tussen Nieuwleusen en Balkbrug. De Vinkenbuurtse gemeenschap kenmerkt zich door saamhorigheid, betrokkenheid en gezelligheid. We steken er vaak samen de handen uit de mouwen, bijvoorbeeld om de voorzieningen overeind te houden die nodig zijn voor een bloeiend sociaal leven in onze buurtschap.

Deze ‘gemoedelijke aanpakkersmentaliteit’ vindt u ook terug in ons bedrijf. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering – bij ons bent u geen nummer! Met ons team van acht vakbekwaam gediplomeerde hoveniers ontwikkelen wij graag samen met u een mooi plan, waarmee we uw tuinwensen kunnen verwezenlijken. Elke tuin – nieuw of bestaand, groot of klein – is voor ons een creatieve uitdaging, waarmee we kunnen laten zien dat wij van groen houden. Want ook voor uw tuin geldt: Groen is leven.

We zijn Tuinkeur gecertificeerd en lid van de brancheorganisatie VHG, zodat u bij ons verzekerd bent van een vakbekwame aanpak.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoveniersbedrijf Ed Bijker BV in De Stouwe 20, Vinkenbuurt Overijssel 7739 PH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Vinkenbuurt Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vinkenbuurt Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vinkenbuurt Overijssel, 7739 PH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3731985]