Hams Uitvaartverzorging R J

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oosteinde 168 172 , 7671 AC Vriezenveen, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hams Uitvaartverzorging R J

Welkom bij Hams Uitvaartverzorging

Hams uitvaartverzorging is een moderne uitvaartonderneming in het Noord-Oosten van Twente. Met een team van professionele en hulpvaardige medewerkers kunnen wij de mensen, die geconfronteerd worden met een overlijden, behulpzaam zijn. Wij beschouwen het als ons doel om de nabestaanden te informeren, te ondersteunen en te begeleiden, zowel voor als na een overlijden. Wij hopen dat we met deze website u daarbij kunnen ondersteunen en antwoord geven op de vragen die hieruit kunnen voortvloeien. Mocht de gewenste informatie niet op deze website te vinden zijn, dan kunt u altijd online of telefonisch contact met ons opnemen.

Indien u wordt geconfronteerd met een overlijden dan is dit vaak emotioneel zeer ingrijpend. Op zo'n moment komen er een heleboel dingen op u af waar u het liefst niet over na wilt denken. Er zijn dan veel dingen die moeten gebeuren en ook de nodige beslissingen zullen moeten worden genomen. Daarbij worden er een heleboel vragen gesteld, die u persoonlijk te denken geven, op financieel gebied alsmede over de uitvoering van de uitvaart. Aan de hand van de informatie die op deze website te vinden is, proberen wij u een handje op weg te helpen.

Met een klik op het onderwerp uit het menu, belandt u op de betreffende pagina waarover u meer informatie zou willen hebben. Mocht dit niet het gewenste antwoord opleveren, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen, dit kan zowel telefonisch alsmede via het online contact formulier.

Onlangs hebben wij de site uitgebreid met gedichten, teksten en een assortiment aan bloemen zodat u deze ook via de site kunt uitzoeken. Ook daar kunnen wij uw naasten maar ook familie, vrienden, buren, kennissen en belangstellenden mee helpen.

Wij staan voor u klaar en helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hams Uitvaartverzorging R J in Oosteinde 168 172, Vriezenveen Overijssel 7671 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begrafenis diensten in Vriezenveen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vriezenveen Begrafenis per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vriezenveen Overijssel, 7671 AC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3765954]