Casio Riseman GW9200 met hoge korting

Casio Riseman GW9200 met hoge korting van Kish.nl Horloges en Watchwinders

Door: Kish.nl Horloges en Watchwinders  07-02-2009
Trefwoorden: Webshop, Webwinkel, Horloges

Nu leverbaar bij www.kish.nl de Casio G-Shock Riseman met zeer hoge korting

Ongeveer tien jaar na de succesvolle introductie van de G-Shock Riseman, komt horlogemaker Casio met een opvolger: de G-Shock GW-9200-1ER.
Het klokje van tien jaar terug had een extreem lange levensduur. Tevens was het apparaat schokbestendig en kon het tegen een waterdruk tot 20 bar. Mede doordat het horloge uitermate geschikt was voor buitengebruik, werd het uurwerk een doorslaand succes.

De Riseman gaat nu op herhaling, maar is wel met zijn tijd meegegaan. Zo beschikt het nieuwe paradepaardje van Casio over een ontvanger voor radiosignalen uit zes verschillende werelddelen, waardoor altijd de meest accurate tijd wordt weergegeven. Op het display van de G-Shock GW-9200-1ER is verder de luchtdruk en de temperatuur van de omgeving af te lezen, alsmede de hoogte waarop de horlogedrager zich bevindt.

Net als zijn voorganger kan de nieuwe versie van de Riseman tegen een stootje. Het horloge is ook waterbestendig, tot maar liefst 200 meter en werkt op zonne-energie. Met zijn robuuste eigenschappen lijkt de G-Shock GW-9200-1ER een hebbeding voor avontuurlijk ingestelde mannen.

De winkelverkoopprijs van de Riseman is € 250,-. bij Kish.nl voor € 179,-

Meer Casio horloges bekijken? ga dan naar kish.nl

Trefwoorden: Atomisch, Casio, G-shock, Horloge, Horloges, Kish, Kish.nl, Korting, Riseman, Tijd, Webshop, Webwinkel,

Contact Kish.nl Horloges en Watchwinders

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share