Police stoere mannen horloges voor de echt Trendsetters

Police stoere mannen horloges voor de echt Trendsetters van Kish.nl Horloges en Watchwinders

Door: Kish.nl Horloges en Watchwinders  18-03-2009
Trefwoorden: Horloges, Modern, Horloge

For trendsetters who love to break the rules!

Al vanaf de introductie op de markt is het designmerk Police een absolute wannahave in Italië, niet in de laatste plaats vanwege de uitgebreide Horlogecollectie. Dankzij Hollywood-coryfeeën als George Clooney, Bruce Willis en David Beckham, en niet te vergeten stijlicoon Antonio Banderas, is het dragen van Police shades tot een wereldwijde cult uitgegroeid. Daarbij draait het allemaal om een merk met een eigen ‘lifestyle’ en de juiste fashion uitstraling. Onlangs werd Police Police in Nederland tot een van de ‘coolest brands’ uitgeroepen door de reclamewereld. meer info op.

Voor het nieuwe seizoen is er weer volop nieuws te melden: de monturen zijn er in een XL-versie en de actuele pilotenmodellen zijn ook ruimschoots vertegenwoordigd. Omdat accessoires nu eenmaal dé manier zijn om je persoonlijkheid te onderstrepen zijn daarnaast ook de nieuwste horloges en sieraden van Police een must voor elke modefan. Opvallende ontwerpen, subtiele details en comfort, gekoppeld aan de nieuwste materialen en technische snufjes, maken Police tot een merk dat hoog in de markt staat.

Voor meer informatie over de Police horloges ga je naar www.kish.nl

Trefwoorden: Horloge, Horlogebox, Horlogekist, Horloges, Kish, Modern, Police, Trendsetter, Uhr, Uhren, Watch, Watches, Watchwinder, Watchwinders

Contact Kish.nl Horloges en Watchwinders

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share