TW STEEL horloges met hoge kortingen

TW STEEL horloges met hoge kortingen van Kish.nl Horloges en Watchwinders

Door: Kish.nl Horloges en Watchwinders  26-02-2009
Trefwoorden: Horloges, Diesel, Horloge

Precisie staat zowel in de motorsport als de horlogebranche centraal, dus de aankondiging dat TW-Steel de nieuwe “Official Timing and Watch partner” van de A1GP World Cup of Motorsport wordt is een logische stap. Zowel de A1GP als het horlogebedrijf zijn jong en snelgroeiend. De verbintenis heeft een duur van drie jaar en gaat het seizoen 2008/2009, dat komend weekend begint op Zantvoort, van start. Het doel is de groei van beide merken wereldwijd te stimuleren.

“Dit is een spannende periode voor A1GP en TW-Steel” zegt voorzitter van de A1GP, Tony Teixeira. “We maken beiden een snelle groei door en streven er naar in alle uithoeken van de wereld bekend te staan om topkwaliteit in onze eigen branche: A1GP dat de beste racewedstrijden garandeert en TW-Steel dat de meest innovatieve en felbegeerde horloges produceert. Tijd waarneming is een essentieel onderdeel van motorsport, en dat zo’n jong en dynamisch merk met ons samenwerkt op dit gebied is geweldig.”

De nieuwe samenwerking wordt ook door TW-Steel beschouwd als een belangrijke ontwikkeling. De samenwerking met A1GP moet er in bijdragen de doelstelling het grootste merk te worden op het gebied van “oversized” horloges te realiseren. Het logo van het bedrijf, dat bestaat uit twee strak omlijnde stippen, zal verschijnen op alle officiële tijdwaarnemings-schermen en de reclameborden langs het parcours. Bovendien is er een speciale TW-Steel A1GP lijn uitgegeven voor de fans. De A1GP lijn is er in drie modellen, elk verkrijgbaar met een kastdiameter van 45 of 48 millimeter. Er zijn twee stalen uitvoeringen en één uitvoering in AA-grade rosegoldplating, de zwaarste kwaliteit die er op dit gebied bestaat. De horloges zijn voorzien van een chronometer die tot 1/20 van een seconde exact de tijd kan meten.

Kijk voor meer TW steel horloges op www.kish.nl

Trefwoorden: A1gp, Aeromatic, Binary, Casio, Diesel, Gisoni, Horloge, Horlogebox, Horlogekist, Horloges, Horlogewinder, Invicta, Jam, Kish, Kish.nl, Lacoste, Perigaum, Police, Pulsar, Puma, Rebosus, Rosato, Seiko, Tauchmeister, Tw-steel, Uhr, Uhren, Watch, Watches, Watchwinder, Watch-winders

Contact Kish.nl Horloges en Watchwinders

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share