Strategische samenwerking met Triaspect - veiligheid en kwaliteit in de zorg

Strategische samenwerking met Triaspect - veiligheid en kwaliteit in de zorg van Pool Management & Organisatie

Door: Pool Management & Organisatie  13-05-2011
Trefwoorden: Organisatievraagstukken, Drijfveer, Klantgerichte Organisatie

 

VERSTERKING KWALITEIT EN PERFORMANCE IN DE ZORG

Strategische samenwerking Triaspect en Pool Management & Organisatie

Nijmegen / Vriezenveen, 6 mei 2011

Triaspect, gevestigd in Nijmegen, marktleider op het gebied van meld- en verbetersystemen in de gezondheidszorg en Pool Management & Organisatie, gevestigd in Vriezenveen, gespecialiseerd in bedrijfsvoeringsvraagstukken in de zorg, gaan hun krachten bundelen.

Door deze samenwerking ontstaat een unieke combinatie, waar zorginstellingen terecht kunnen voor al hun vraagstukken op het gebied van kwaliteit, veiligheid en performanceverbetering. Het doorvoeren en begeleiden van procesverbetering en de training van management en medewerkers in de zorg wordt hiermee optimaal op elkaar afgestemd.

Jacques de Bekker, een van de grondleggers van Triaspect, heeft verscheidene publicaties op zijn naam staan, waaronder het recent verschenen ‘Het Nieuwe Melden’ over de lerende organisatie in de zorgbranche. De benadering van Triaspect, die hierin naar voren komt, gekoppeld aan de integrale aanpak  van Pool Management & Organisatie, zorgt voor solide basis om de processen binnen zorgorganisaties te versterken. Uitganspunt hierbij is dat iedere ‘zorg-euro’ zo goed mogelijk wordt besteed ten behoeve van de ‘zorgconsument’, waarbij de werkvloer centraal staat.

Pool Management & Organisatie is onder meer verbonden aan het programma ‘In voor Zorg!, het stimuleringsprogramma van het Ministerie van VWS voor organisaties in de langdurige zorg. Thema’s hierbij zijn: bekostigingsvraagstukken, doelmatigheid in de bedrijfsvoering, samenwerking in welzijn, wonen en zorg en het versterken van professionele ruimte op de werkvloer door voldoende gekwalificeerd en gemotiveerd personeel.

Beide partijen verwachten op grond van deze samenwerking een verdere versterking van hun rol binnen de gezondheidszorg.

Trefwoorden: Drijfveer, Klantgerichte Organisatie, Organisatievraagstukken, Specialistische Vraagstukken

Contact Pool Management & Organisatie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Pool Management & Organisatie

Alle kennis op het gebied van Het Nieuwe Werken onder één dak van Pool Management & Organisatie thumbnail
01-04-2011

Alle kennis op het gebied van Het Nieuwe Werken onder één dak

Het Nieuwe Werken, overheid, bedrijfsleven,


Jan van der Meulen - nieuwe partner Pool Management & Organisatie b.v. van Pool Management & Organisatie thumbnail
07-07-2010

Jan van der Meulen - nieuwe partner Pool Management & Organisatie b.v.

Door de komst van Jan wordt extra toegevoegde waarde geboden aan onderwijsinstellingen als het gaat om management- en organisatievraagstukken.


Harry Grooters partner Pool Management & Organisatie b.v. van Pool Management & Organisatie thumbnail
16-10-2009

Harry Grooters partner Pool Management & Organisatie b.v.

Harry Grooters (1956) is per 13 oktober 2009 toegetreden als partner van Pool Management & Organisatie, bureau voor interim-management. De nieuwe partner zal zich primair gaan richten op de sector financiële dienstverlening en dan in het bijzonder op de bancaire wereld.

Pool Management & Organisatie, gespecialiseerd in het hogere segment van interim-management en consultancy, levert duurzame oplossingen voor management- en organisatievraa


Harry Groeneveld partner Pool Management & Organisatie van Pool Management & Organisatie thumbnail
24-09-2009

Harry Groeneveld partner Pool Management & Organisatie

Harry Groeneveld is toegetreden als partner van Pool Management & Organisatie, bureau voor interim-management. Groeneveld wordt primair verantwoordelijk voor de sectoren Zorg, Financiële Dienstverlening en Bedrijfsleven in Noordoost Nederland.

Pool Management & Organisatie, gespecialiseerd in het hogere segment van interim-management en consultancy, levert duurzame oplossingen voor management- en organisatievraagstukken binnen non-profitinstellingen, overheid en bedrijfs


Pool Management & Organisatie ondersteunt gemeenten bij inburgering van Pool Management & Organisatie thumbnail
27-08-2009

Pool Management & Organisatie ondersteunt gemeenten bij inburgering

Pool Management & Organisatie ondersteunt gemeenten bij het realiseren van hun plannen in het kader van de inburgering. Met een helder plan van aanpak wordt een solide basis gelegd voor een inburgeringstraject met een duurzaam resultaat. Daarbij wordt gekeken naar de interne organisatie, de afspraken met de taalaanbieders, het meten van de voortgang et cetera.


Interim-management, hoe het ook kan van Pool Management & Organisatie thumbnail
27-07-2009

Interim-management, hoe het ook kan

Pool Management & Organisatie is al ruim tien jaar actief op het gebied van interim-management. Een duurzaam resultaat voor de opdrachtgever bereiken, dat is hun drijfveer. En dat gaat verder dan het aanreiken van een stapeltje cv’s. Pool Management & Organisatie bereidt een opdracht zorgvuldig voor, omdat alleen dan een goede selectie gemaakt kan worden van de interim-manager, die qua experise, ervaring en persoonlijkheid aansluit bij de opdrachtgever en de opdrac


Rotterdam zeer tevreden over programma-management inburgering van Pool Management & Organisatie thumbnail
24-07-2009

Rotterdam zeer tevreden over programma-management inburgering

"Wat opvalt aan Pool Management & Organisatie is hun manier van werken", zegt Ineke Bakker, opdrachtgever voor het Programmamanagement Inburgering van de gemeente Rotterdam.


Succesvolle aanpak door Pool Management & Organisatie bij Trivium Meulenbelt Zorg van Pool Management & Organisatie thumbnail
23-07-2009

Succesvolle aanpak door Pool Management & Organisatie bij Trivium Meulenbelt Zorg

"De kwaliteit van de processen en de informatievoorziening is duidelijk verbeterd, de acceptatie bij de medewerkers is volledig en we hebben een structurele kostenreductie weten te realiseren. Wat mij betreft gaan we snel verder met een volgend onderdeel", aldus Peter Weda, voorzitter Raad van Bestuur.