SCOT Twenterand eo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schoolstraat 5 , 7671 GG Vriezenveen, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over SCOT Twenterand eo

De volledige naam is Stichting Christelijk Onderwijs Twenterand en omstreken. De stichting heeft twaalf scholen voor primair onderwijs onder haar beheer, bestaande uit twaalf scholen voor basisonderwijs en één school voor speciaal basisonderwijs. De scholen bevinden zich in de gemeenten Twenterand, Almelo en Hellendoorn.

Het college van bestuur van de stichting is verantwoordelijk voor de gang van zaken op haar scholen en legt daarvoor verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Elementary School

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Vriezenveen Overijssel

Is SCOT Twenterand eo in Schoolstraat 5, Vriezenveen Overijssel 7671 GG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Vriezenveen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vriezenveen Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vriezenveen Overijssel, 7671 GG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228413]